Αξεσουάρ - Accessories

Αξεσουάρ

Ανακαλύψτε τη μεγαλύτερη συλλογή αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας κρασιά. Από ανοιχτήρια κρασιού και σταγονοθήκες, μέχρι παγάκια για γρήγορη ψύξη, εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μια απολαυστική εμπειρία από ένα ποτήρι κρασί.

Τα ανοιχτήρια κρασιού μας προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και λειτουργικότητα. Από τα παραδοσιακά μοντέλα με λαβή για ευκολία στο άνοιγμα των μπουκαλιών, μέχρι τα προηγμένα ηλεκτρικά ανοιχτήρια, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό ανοιχτήριο για τις προτιμήσεις σας.

Οι σταγονοθήκες μας είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα του κρασιού σας. Με ακρίβεια και ευκολία, μπορείτε να την προσθέσετε στο μπουκάλι για να αποφύγετε την οξείδωση του κρασιού και να διατηρήσετε τη γεύση του αναλλοίωτη.

Τέλος, οι παγοκύβοι από φυσικές πέτρες είναι η τέλεια επιλογή για να δροσίσετε το κρασί σας χωρίς να το αραιώσετε. Απλά τοποθετήστε τους παγοκύβους στην κατάψυξη και στη συνέχεια προσθέστε τους στο ποτήρι σας για έναν δροσερό και απολαυστικό τρόπο να απολαμβάνετε το κρασί σας.

Βρείτε τα αξεσουάρ που θα ενισχύσουν την εμπειρία σας με το αγαπημένο σας κρασί.

Έχει προστεθεί στο καλάθι σου
Ταμείο