Find a Wine

Καλωσορίστε στην κάβα μας (Find a Wine), έναν παράδεισο για τους λάτρεις των ποτών! Στο Find a Wine δεν προσφέρουμε μόνο κρασί. Είμαστε περήφανοι για την εκλεκτή μας συλλογή από ουίσκι, ρούμι, βότκες, μπύρες και πολλά άλλα ποτά. Από τις διακεκριμένες μάρκες και τα πιο περίφημα αποστακτήρια, μέχρι τους τοπικούς παραγωγούς και τις νέες και ενδιαφέρουσες προσθήκες, η κάβα μας είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις των ποτών. Ανεξάρτητα από το τι προτιμάτε, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε κάτι που θα ικανοποιήσει την αγάπη σας για τα ποτά και τον ουρανίσκο σας.

Στο Find a Wine έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να συγκεντρώσουμε μια εκλεκτή συλλογή ποτών υψηλής ποιότητας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών λάτρεις των ποτών. Η ποικιλία μας περιλαμβάνει κρασιά από όλο τον κόσμο, από γνωστές περιοχές παραγωγής όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα, αλλά και από ανερχόμενες περιοχές όπως η Αργεντινή, η Νέα Ζηλανδία και η Νότια Αφρική. Είτε προτιμάτε λευκά, κόκκινα, ροζέ ή αφρώδη κρασιά, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε κάτι που θα αναδείξει τις γευστικές σας προτιμήσεις και θα ενθουσιάσει τους ουρανίσκους σας.

Στο Find a Wine περηφανευόμαστε για την εκτεταμένη συλλογή μας από σπάνια και εξαιρετικά κρασιά. Οι λάτρεις του κρασιού θα ενθουσιαστούν με την ποικιλία μας από αποστάγματα που προέρχονται από σπάνιες και περιορισμένης παραγωγής ετικέτες. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από κρασιά που έχουν ωριμάσει για χρόνια σε βαρέλια, κρασιά από αμπελώνες με περιορισμένη παραγωγή και εξαιρετικές οινοποιίες που προσφέρουν μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Είτε είστε ένας συλλέκτης που αναζητά ένα ιδιαίτερο μπουκάλι για την συλλογή του, είτε θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με κάτι ιδιαίτερο, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο κρασί.

Αν είστε λάτρης του ουίσκι, το Find a Wine είναι ο παράδεισός σας. Προσφέρουμε μια εκτενή συλλογή από ουίσκι παγκοσμίου φήμης, με μοναδικές ετικέτες από την Σκωτία, την Ιρλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες. Οι επιλογές μας περιλαμβάνουν ουίσκι από διάφορες περιοχές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων περιοχών Speyside, Islay και Highland στη Σκωτία, καθώς και των περιοχών Bourbon και Rye στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είτε προτιμάτε ένα απαλό και λουλουδάτο single malt, είτε ένα πικάντικο και πολύπλοκο bourbon, έχουμε κάτι για κάθε προτίμηση. Ανακαλύψτε τις διάσημες περιοχές παραγωγής, τις διαφορετικές ποικιλίες και απολαύστε τις πλούσιες γεύσεις και αρώματα που προσφέρουν τα ουίσκι μας.

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα ποτά μας σε πιο εξωτικά σκηνικά, προσφέρουμε επίσης υπηρεσία τροφοδοσίας σκαφών. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο του σκάφους σας, είτε είναι ένα πολυτελές γιοτ είτε ένα ιστιοπλοϊκό, μπορούμε να εφοδιάσουμε το σκάφος σας με την επιλογή σας από κρασιά, ουίσκι, ρούμι και άλλα ποτά. Είτε θέλετε να οργανώσετε ένα κοκτέιλ πάρτι στη θάλασσα, είτε απλά να απολαύσετε ένα ήσυχο ποτό καθώς ο ήλιος δύει, είμαστε εδώ για να καταστήσουμε την εμπειρία σας αξέχαστη. Οι παραγγελίες σας θα παραδοθούν απευθείας στο σκάφος σας, έτοιμες για την απόλαυση.

Κάντε την εμπειρία της παραγγελίας σας ακόμη πιο συναρπαστική με τις ειδικές προσφορές και εκδηλώσεις μας! Συχνά διοργανώνουμε ειδικές προσφορές, όπως έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα, δωρεάν ποτό με κάθε αγορά ή ακόμη και διαγωνισμούς με εκπληκτικά δώρα.
Ακόμη, διοργανώνουμε περιοδικά εκδηλώσεις, όπως γευσιγνωσίες κρασιού, παρουσιάσεις νέων προϊόντων ή θεματικές βραδιές, όπου οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τα ποτά μας και να γνωρίσουν άλλους λάτρεις των ποτών. Ελάτε να μας επισκεφτείτε και να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία!